Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Soltorkade Tomat Creme | ||
| 2 msk | Olivolja | |
| 1 tsk | Balsamvinäger | |
| 100 g | Soltorkade Tomater | |
| 4 msk | Solrosolja | |
| 0,5 tsk | Strösocker | |
| 0,2 st | Persilja - färsk | |
| 2 krm | Havssalt | |
| 1 dl | Kalamataoliver | |
| 1 krm | Salt | |
| 400 g | Fusilli | |
| 2 msk | Vitvinsvinäger | |
| 250 g | Plommontomater | |
| 2 msk | Olivolja | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
Koka pastan och kyl den sedan snabbt under rinnande kallt vatten. Blanda med lite olivolja så att det inte klibbar. Gör i ordning tomatkräm i mixer. Blanda pastan med tomatkräm, vinäger och olivolja. Vänd ner färska tomater och oliver. Smaka av med salt och peppar.

225,48 kr /kg

71,00 kr /l

21,95 kr /st

288,46 kr /kg

31,90 kr /kg

57,90 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
118,60 kr /l

131,90 kr /l

22,95 kr /kg

615,60 kr /kg

29,17 kr /kg

139,80 kr /l

1 014,71 kr /kg