Gå vidare till huvudinnehåll
Barilla Fusilli med lax och sparris
Barilla

Barilla Fusilli med lax och sparris

30 minEnkelt
425,25 kr
4 portioner 45,31 kr per portion
Barilla Fusilli med lax och sparris

350 gBarilla fusilli
20 mlOlivolja, Extra Virgin
300 gSparris Färsk
1,5 dlVispgrädde
0,5 krmSvartpeppar Malen
0,5 stDill
1 krmSalt
200 gLaxfilé
1 stSalladslök
Instruktioner
1

Tvätta och skala sparrisstjälkarna. Skär topparna på längden och stammen i runda bitar.

Skiva den färska salladslöken och bryn lätt i en stekpanna. Lägg i sparrisen och stek i några minuter, behåll dem ljusa och krispiga. Häll i grädden, en nypa salt och peppar och ställ åt sidan.

Skär laxen i kuber om 2 cm, salta och peppra och stek i stekpanna med en matsked olivolja i ca 1 minut. Ställ den åt sidan varmt.

Koka Fusillin i rikligt med saltat vatten, häll av när den är al dente och häll över i stekpannan med sparris. Lägg upp på tallrikar och placera laxtärningarna runt omkring och strö över lite dill.