Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 12 st | After Eight | |
| 4 st | Ägg | |
| 1 st | Vaniljstång | |
| 100 g | Strösocker | |
| 10 g | Honung Flytande | |
| 2,5 dl | Standardmjölk | |
| 2,5 dl | Vispgrädde | |
| Jordgubbssallad | ||
| 2 msk | Citronmeliss | |
| 1 msk | Citron | |
| 2 msk | Muscovadosocker | |
| 500 g | Jordgubbar Färska | |
ger ca 1 liter parfait:
Separera äggulorna från vitorna. Vispa äggulorna tillsammans med 50 g socker tills det blir vitt och fluffigt. Koka upp grädde, glukos/honung, mjölk, 50 g socker och vaniljstång. Hacka chokladen och lägg den i en liten bunke. Tillsätt ca 1 dl av den varma gräddmjölken och rör tills det blir en jämn smet. Vispa ner den varma gräddmjölken och chokladsmeten i äggmassan. Låt den svalna under omrörning. Slå upp i en fin form och ställ i frysen (rör gärna runt med jämna mellanrum under tiden den fryser). Parfaiten behöver ca 6 timmar i frysen. Ställ gärna formen 15 minuter i kylskåp före servering, så får den lite mjukare konsistens.
:

79,95 kr

4,20 kr /st

19 975,00 kr /kg

13,97 kr /l

69,00 kr /l

1 Citronmeliss Kruka EKO Klass1
26,95 kr /st

54,24 kr /kg

78,75 kr /kg

199,88 kr /kg

22,50 kr /kg

111,90 kr /kg