Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Ramslökspesto | ||
| 1 dl | Rapsolja | |
| 1,5 dl | Prästost | |
| 150 g | Ramslök | |
| 1 dl | Sötmandel Skalad | |
| 100 g | Sparris Färsk | |
| 0,5 krm | Svartpeppar Malen | |
| 4 st | Ägg | |
| 1 krm | Salt | |
| 400 g | Fusilli | |
| 1 msk | Rapsolja | |
Börja med peston: Rosta mandeln gyllenbrun i en torr, het stekpanna.
Mixa samman rostad mandel, ramslök (alt ruccola och vitlökslyfta), riven ost och olja till en slät pesto. För tunnare pesto, tillsätt ev mer vatten.
Fräs sparris i rapsolja. Salta och peppra.
Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
Blanda den nykokta pastan med peston. Servera med sparrisen. Toppa med pocherat ägg eller en rå äggula. Smaklig måltid.

136,04 kr /kg

849,50 kr /kg

25,95 kr

223,80 kr /kg

3,25 kr /st

31,90 kr /kg

1 Rapsolja Kallpressad EKO/KRAV
99,90 kr /l

34,50 kr

29,17 kr /kg
