Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Mathavresallad: | ||
380 g | Kikärtor Kokta | |
2 msk | Valnötter | |
2 st | Lime | |
70 g | Färsk bladspenat | |
2 dl | Mathavre | |
1 st | Gul Paprika | |
0,5 dl | Gräslök - färsk | |
200 g | Lax Kallrökt | |
Limemarinad: | ||
0,5 dl | Rapsolja | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 st | Lime | |
1 krm | Salt |
Koka mathavren enligt anvisning på förpackningen (häll av eventuellt vatten). Vispa ihop marinaden (använd endast saften från limen) och blanda den i den varma mathavren. Häll av lagen från kikärterna. Skölj spenaten och skär paprikan i bitar.
Blanda kikärter och grönsaker med mathavren. Strö över delade valnötter och klippt gräslök. Servera laxskivor och limeklyftor till.
2 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1
2 Kallrökt Laxfilé Skivad ASC Korshags
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt