Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Marinad | ||
| 2 msk | Olivolja | |
| 2 msk | Vitlöksmarinad | |
| 1 tsk | Dragon - torkad | |
| 1 msk | Senap Grovkornig | |
| Senapssås | ||
| 1 tsk | Honung | |
| 2 tsk | Dijonsenap | |
| 2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| Spetten | ||
| 1 st | Paprika | |
| 600 g | Fläskfilé | |
| 0,25 st | Ananas | |
| 2 st | Nektarin | |
Blanda ihop ingredienserna till marinaden ( vitlöks och chili marinad) i en stor bunke. Lägg ner tärna fläskfilé, nektarin i bitar, och paprika i bitar, blanda runt. 2 Varva kött och frukt på spett.
Rör ihop Creme Fraiche med senap och honung. Smaka av med salt och peppar.
Grilla spetten på medelhögvärme i ca 4-5 minuter, vänd dem några gånger.
Servera gärna spetten med nykokt potatis, senapssås och gärna en fräsch sallad.
SMAKLIG MÅLTID!

132,67 kr /kg

41,90 kr /kg

69,90 kr /l

66,43 kr /kg

189,09 kr /kg

33,95 kr /kg

57,90 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
183,90 kr /l

3 772,22 kr /kg

111,90 kr /kg

153,26 kr /kg
