Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
50 g | Soltorkade Tomater | |
10 g | Chilipeppar Röd | |
1 st | Gul lök | |
2 msk | Balsamvinäger | |
2 st | Vanliga Tomater | |
2 msk | Persilja - fryst | |
600 g | Fläskkarré Skivor | |
2 klyfta | Vitlök | |
60 ml | Allroundmarinad | |
4 st | Salladslök | |
1,5 dl | BBQ-Sås | |
225 g | Salladsmix |
Hacka den färska chilin fint och blanda med marinaden. Lägg köttet i en påse och slå på marinaden, låt det stå minst 1 timme i kylen. Skär grönsakerna till en fin sallad. Ta upp köttet och låt det rinna av, pensla med lite olja och grilla köttet. Hetta upp en kastrull, gärna på grillen, och fräs vitlök, lök och soltorkade tomater några minuter. Tillsätt vinäger, salladslök och örter, låt det koka ihop något. Slå den heta vinegretten över salladen och servera tillsammans med grillad karré och BBQ-sås.
Bild:
Gunnar Nydrén
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
4 Sallad Färdigsköljd EKO Garden Mix Klass1