Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
150 g | Stjälkselleri | |
1,5 dl | BBQ-Sås | |
140 g | Ädelost | |
1 msk | Sesamfrö | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 kg | Kycklingvingar | |
1 msk | BBQ-krydda Sweet Heat | |
200 g | Endivesallat |
Gnid in kycklingvingarna med BBQ-kryddan. Lägg dem åt sidan. Smula sönder mögelosten i en bunke, tillsätt crème fraiche och vispa blandningen till en fluffig konsistens. Späd ev med lite vatten om den blir för tjock, smaka av med salt och peppar. Lägg upp i en liten skål. Skölj endiver och selleri. Skala och skär upp sellerin i stavar. Bryt loss endivebladen.
Grilla vingarna över medelhög värme och pensla med BBQ-sauce regelbundet, vänd dem ett par gånger. Strö över sesamfrön innan du tar bort vingarna från grillen.
Servera med BBQ-sauce, ostdipp och grönsaker som drinktilltugg eller som förrätt medan du grillar andra rätter.