Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 2 dl | Olivolja | |
| 500 g | Strömmingsfile Färsk | |
| 1 dl | Vitvinsvinäger | |
| 2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 0,5 tsk | Chilipeppar & -pulver | |
| 0,5 st | Citron | |
| 0,25 st | Persilja - färsk | |
| 0,25 st | Röd Paprika | |
| 1 tsk | Flingsalt | |
Dra bort skinnet från strömmingen och lägg filéerna i en skål. Blanda ner vitlök, salt, vinäger och olja och ställ kallt över natten. Vid servering tas filéerna upp ur skålen och läggs på ett fat i täta rader. Riv citronskal och strö över fisken tillsammans med paprikan och chilin. Häll över lite olivolja och några droppar citron. Strö till sist över hackad persilja.

2 Sillflundra ca 400g AG Bergfalk
162,38 kr /kg

48,18 kr /kg

21,95 kr /st

69,83 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
88,95 kr

139,80 kr /l

217,27 kr /kg

779,27 kr /kg

158,53 kr /kg