Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 1 msk | Dijonsenap | |
| 400 g | Körsbärstomater Konserverade | |
| 2 tsk | Persilja - fryst | |
| 2,5 dl | Matlagningsgrädde | |
| 2 st | Morötter | |
| 2 msk | Strösocker | |
| 600 g | Torskfilé Fryst | |
| 3 klyfta | Vitlök | |
| 1 krm | Cayennepeppar | |
| 1 st | Gul lök | |
| 2 msk | Tomatpuré | |
| 900 g | Potatis | |
| 1 msk | Olivolja | |
Tina torsken. Koka potatisen. Skala lök, vitlök och morötter. Hacka lök och vitlök och skiva morötterna. Fräs grönsakerna i oljan i en kastrull. Blanda tomater, grädde, cayennepeppar, senap, tomatpuré, socker och persilja med grönsakerna i kastrullen. Låt koka ca 5 minuter. Lägg i fisken och låt det småkoka ytterligare 5-6 minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera fiskgrytan med potatis.

56,25 kr /kg

279,00 kr /kg

53,90 kr /l

13,95 kr /kg

179,88 kr /kg

217,27 kr /kg

19,67 kr /kg

16,48 kr /kg

153,26 kr /kg

22,50 kr /kg

31,95 kr

119,75 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l




