Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 1 dl | Senap Söt och Stark | |
| 250 g | Bacon Skivat | |
| 1 st | Gul lök | |
| 2 tsk | Dijonsenap | |
| 2 msk | Kalvfond Buljong | |
| 2 msk | Paprikakrydda | |
| 1 100 g | Nötfärs | |
Lägg allt utom färsen (Använd gärna högrevsfärs) i en matberedare och mixa tills det är små bitar kvar av allt. Blanda och arbeta in det väl med högrevsfärsen. Ställ in färsen i kylen i ca 15 min. Forma färsen till burgare. Grilla på medelhög värme 5–7 min på varje sida. Servera med hamburgerbröd, grönsaker och en god dressing.

94,75 kr /kg

102,26 kr /kg

19,67 kr /kg

144,00 kr /kg

153,26 kr /kg

230,56 kr /l

863,51 kr /kg


