Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 500 g | Ricottaost | |
| 700 g | Ajvar | |
| 10 st | Vanliga Tomater | |
| 400 g | Färska lasagneplattor | |
| 200 g | Parmesanost | |
| 2 st | Basilika - färsk | |
| 1 kg | Nötfärs | |
Sätt ugnen på 225 grader.
Bryn färsen i 1 msk smör ca 5 minuter i en stekpanna. Salta lätt.
Rör ner ajvar relish och häll på 1,5 dl vatten. Låt koka ihop någon minut. Ta från värmen.
Blanda i ricotta, 2/3 av den rivna osten och basilika. Krydda med 2 krm peppar.
Skär tomaterna i ca 1/2 cm tjocka skivor.
Varva lasagneplattor, färsröra och tomatskivor i en smord ugnssäker form, ca 20x30 cm. Avsluta med färsröra och tomatskivor. Strö över resten av den rivna osten.
Grädda mitt i ugnen ca 20 minuter. Servera med grönsallad.

98,00 kr /kg

82,71 kr /kg

73,90 kr /kg

107,50 kr /kg

473,00 kr /kg

179,67 kr /kg

153,00 kr /kg