Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 4 dl | Vetemjöl | |
| 1 tsk | Bakpulver | |
| 4 dl | Vispgrädde | |
| 0,25 tsk | Salt | |
| 25 g | Smör | |
| 3 dl | Vatten | |
Värm våffeljärnet.
Smält smör i en kastrull. Ställ åt sidan att svalna.
Rör ut bakpulver + salt + mjöl i en skål.
Tillsätt vatten och rör till en jämn smet. Ställ åt sidan.
Vispa grädden hårt.
Vänd ner smeten i grädden.
Vispa i svalnat smält smör - spara lite att pensla med. Våffelsmeten är klar.
Smörj våffeljärnet med smör.
Lägg cirka 1 dl smet i järnet åt gången. Smörj med smör mellan första gångerna.
Lägg upp frasvåfflorna på galler för sig (så håller de sig frasiga) eller servera dem helst direkt.

34,50 kr

8,98 kr /kg

77,78 kr /kg

29,17 kr /kg

129,00 kr /kg
