Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 2 msk | Olivolja, Extra Virgin | |
| 300 g | Lövbiff | |
| 1 dl | Vatten | |
| 1 msk | Oxfond | |
| 1 tsk | Timjan | |
| 1 st | Gul lök | |
| 1 st | Tagliatelle Färsk | |
| 1 tsk | Salt | |
| 2 dl | Creme Fraiche Kantarell & Cognac | |
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Strimla köttet tunt. Skala och hacka löken. Salta och bryn köttet i en stekpanna. Lägg i löken och låt den fräsa med. Vispa ihop crème fraiche, vatten, fond och olja. Häll det i pannan. Låt koka 2–3 min. Rör ner spenat och 1 msk olja i den nykokta pastan och servera med såsen.

268,00 kr /kg

33,95 kr

19,67 kr /kg
79,80 kr /kg

1 Olivolja Delicato Extra Virgin
127,33 kr /l

230,56 kr /l

29,17 kr /kg