Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 820 g | Kikärtor | |
| 0,4 dl | Parmesanost | |
| 0,5 st | Rosmarin - färsk | |
| 3 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 500 g | Farfalle | |
| 5 msk | Olivolja | |
| 1 krm | Salt | |
| 0,5 g | Lagerblad | |
Hetta upp olivolja i en tjockbottnad kastrull och lägg i grovhackad vitlök, rosmarin och lagerblad. Låt fräsa utan att vitlöken tar färg. Lägg i bönorna med sitt spad. Värm i några minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera till nykokt pasta med riven färsk parmesanost.

50,00 kr /kg

473,00 kr /kg

34,95 kr /st

31,90 kr /kg

217,27 kr /kg

1 014,71 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
183,90 kr /l

29,17 kr /kg

3 737,50 kr /kg

