Gå vidare till huvudinnehåll
Lammfärsbiffar med tagliatelle och getostsås
Hemmakock

Lammfärsbiffar med tagliatelle och getostsås

45 minEnkelt
408,65 kr
4 portioner 58,51 kr per portion
Monikas Matkasse v 37

1 mskOlivolja
2 krmSvartpeppar
0,5 mskBalsamvinäger
2 dlYoghurt för Matlagning
2 tskSalt
600 gSalladskål
1 mskSmör
500 gLammfärs
1 stPersilja - färsk
1 mskStandardmjölk
500 gTagliatelle
0,5 stZucchini
3 klyftaVitlök Vanlig
100 gGetost, Chevre
Instruktioner
1

Koka pastan enligt förpackningens anvisningar.

Skölj och skär zucchinin i tunna skivor. Skölj och skär salladskålen. Blanda salladskål med zucchini i en skål och tillsätt olivolja med vinäger. Låt stå till servering.

Lägg ner lammfärs i en bunke, tillsätt pressad vitölk, mjölk, salt och peppar. Hacka persiljan och spar hälften till såsen resten ska ner i färsen.

Forma färsen till 8 biffar och lägg på en blöt skärbräda. Hetta upp stekpanna med olja, lägg ner biffarna och stek på medelvärme i 5-6 minuter per sida.

Blanda matyoghurten med persiljan och smula ner getosten, pressa ner vitlök och smaka av med salt och peppar.

När biffarna är färdiga serveras de med den nykokta pastan, såsen och salladen.