Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Kött och rödbetor | ||
| 1 msk | Honung Flytande | |
| 800 g | Rödbetor Färsk | |
| 200 g | Getost, Chevre | |
| 4 msk | Olivolja | |
| 600 g | Fläskkotlett | |
| 1 msk | Kinesisk soja | |
| Tillbehör | ||
| 1 tsk | Salt | |
| 1 st | Salladsmix | |
| 2 klyfta | Vitlök Färsk | |
| 200 g | Yoghurt för Matlagning | |
Skala och dela rödbetor i klyftor, fördela i en ugnsform och häll över lite olivolja + salta lätt. Rosta i ugnen ca 30min på 225 grader. Smula sedan över getosten och rosta ca 5-10 min till. Bryn skivad kotlett i en klick smör eller olja tills de får fin färg. Rör ihop soja, lite olja + honung och pensla köttet. Lägg köttet i en form (gärna med lock) och stek i ugnen 5-10min. Severa med en kall sås som t ex. vitlökssås. Blanda yoghurt med vitlök och salt efter smak. Sallad som passar till är t ex. Napolitana eller annan med ruccola.

19,95 kr /kg

239,67 kr /kg

175,00 kr /kg

1 Sallad Färdigsköljd EKO Garden Mix Klass1
337,69 kr /kg

189,50 kr /kg

44,50 kr /kg

111,90 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

67,90 kr /l

29,17 kr /kg