Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Västerbottenslax | ||
| 3 krm | Citronpeppar | |
| 1 tsk | Olivolja | |
| 150 g | Riven Västerbottensost | |
| 1 st | Laxfilé Fryst | |
| 2 krm | Salt | |
| Ruccolasallad | ||
| 1 st | Citron | |
| 1 tsk | Olivolja | |
| 65 g | Ruccolasallat | |
| 2 st | Vanliga Tomater | |
| Pressad potatis | ||
| 1 krm | Salt | |
| 800 g | Potatis | |
Skala och koka potatis i saltat vatten, gärna en mjölig sort. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg laxfiléerna i en smord ugnsform. Häll lite olja över laxen och salta + peppra. Fördela den rivna osten över bitarna. Laga mitt i ugnen ca 10-15 min tills laxen är genomstekt. Pressa potatisen tillsammans med lite salt. Blanda ruccolasalladen med olivolja, tomat och lite pressad citron. Servera!

356,67 kr /kg

184,88 kr /kg

48,18 kr /kg

291,54 kr /kg

73,90 kr /kg

24,39 kr /kg

554,55 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
88,95 kr

29,17 kr /kg
