Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 5 st | Kycklingfile | |
| 1 tsk | Sambal Oelek | |
| 8 st | Färska champinjoner | |
| 200 g | Riven Gratängost | |
| 2 st | Creme Fraiche Naturell | |
| 3 dl | Matlagningsgrädde | |
| 0,5 tsk | Salt | |
| 2 dl | Cashewnötter Saltade | |
| 1 st | Röd Paprika | |
| 2 krm | Svartpeppar | |
| 2 msk | Kinesisk soja | |
Sätt ugnen på 200 grader. Strimla och stek kycklingfiléerna, alternativt dela den grillade kycklingen i mindre bitar.
Skär paprikan i mindre bitar och låt den fräsa med kycklingfiléerna.
Skär champinjonerna i kvartar.
Smörj en ugnsfast form. Lägg i kyckling, paprika och svamp i formen.
Blanda ihop crème fraiche, grädde, sambal oelek, chutney och soja. Smaka av med salt och peppar. Häll såsen i formen och strö över riven ost. Tillaga i ugnen i cirka 20-25 minuter.
Servera med ris eller pasta och en god sallad och eventuellt en skål med cashewnötter till.
Bild:
Anna Westrin

149,00 kr

179,75 kr /kg

71,80 kr /kg

170,00 kr /kg

69,90 kr /l

53,90 kr /l

182,38 kr /kg

56,90 kr /kg

29,17 kr /kg

34,50 kr

67,90 kr /l


