Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 2 msk | Kokosmjöl | |
| 1 dl | Mandelmjöl | |
| 0,5 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
| 5 st | Ägg | |
| 0,5 tsk | Salt | |
| 0,5 dl | Linfrön Krossade | |
| 2 msk | Fiberhusk | |
| 0,5 dl | Vispgrädde | |
| 2 tsk | Bakpulver | |
| 50 g | Smör | |
| 0,25 dl | Chiafrö | |
| 2 msk | Pofiber | |
Vispa äggen fluffigt. Smält smöret och rör ner det, grädden och yoghurten i äggsmeten. Blanda de torra ingredienserna för sig, och rör sedan ner det i äggsmeten. Låt sedan smeten stå och svälla 5-10 min. Blöt händerna med kallt vatten och forma runda bollar. Lägg på bakplåtspapper och platta till dom. Grädda i ugn ca 20-25 minuter på 175 grader. Låt bullarna kallna på galler.
Bild:
Erica (Mig själv)

99,88 kr /kg

205,00 kr /kg

49,90 kr /kg

4,20 kr /st
38,33 kr /kg

350,00 kr /kg

69,00 kr /l

186,50 kr /kg

175,60 kr /kg

29,17 kr /kg

77,78 kr /kg

145,00 kr /kg
