Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 1 msk | Flingsalt | |
| 1 msk | Japansk soja | |
| 2 st | Avokado | |
| 1 st | Wasabi | |
| 0,5 dl | Risvinäger | |
| 250 g | Risnudlar | |
| 2 msk | Sesamfrö | |
| 0,5 st | Gurka | |
| 1 st | Ingefära inlagd | |
| 400 g | Laxfilé | |
| 0,5 dl | Strösocker | |
Skär bort skinnet från laxen. Blanda flingsalt med 2 msk socker och klappa in laxen på båda sidor.
Klyv och strimla gurkan på längden m potatisskalare. Skiva avokado.
Rosta sesamfrö.
Rör ihop vinäger och 0,5 dl socker.
Koka upp rejält med saltat vatten i en stor kastrull.
När vattnet kokar hetta upp lite olja i en panna.
Koka nudlar i vattnet och stek laxen i panna på samma tid som nudlarna kokar.
Strö sesamfrö över den stekta laxen, dressa nudlarna i risvinägern och servera med övriga tillbehör.

1 Avokado ätmogen hållbar 2-pack Klass1
116,77 kr /kg

1 087,78 kr /kg

109,90 kr /l

149,72 kr /kg

972,37 kr /kg

70,19 kr /kg

1 Ingefära Gari 145g Blue Dragon
478,95 kr /kg

184,88 kr /kg

158,53 kr /kg

296,67 kr /l

22,95 kr /kg
