Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Rödbetscoleslaw | ||
| 0,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 2 msk | Majonnäs | |
| 1 tsk | Senap | |
| 1 st | Schalottenlök | |
| 250 g | Vitkål | |
| 1 st | Päron Conference | |
| 1 krm | Salt | |
| 1 krm | Vitpeppar | |
| 2 st | Rödbetor Färsk | |
| Dillstuvad potatis | ||
| 1 krm | Vitpeppar | |
| 2 msk | Flytande Smör | |
| 600 g | Potatis | |
| 2 msk | Vetemjöl | |
| 1 krm | Salt | |
| 3 dl | Standardmjölk | |
| 0,5 st | Dill - färsk | |
| Korv | ||
| 1 st | Färsk persika | |
| 4 st | Kryddad Korv | |
Värm ugnen till 200 grader
2: Dillstuvad potatis: Skala potatisen, skär i ganska små bitar och koka dem i ca 10 minuter.
3: Korv: Stek korven
4: Dillstuvad potatis forts: Hacka dillen.
5: Smält smöret i en liten kastrull, och rör ner mjölet. Häll över mjölken oh tillsätt 1 tsk salt, 1 krm peppar och dill. Koka upp under omrörning och koka samman i några minuter.
6: Rödbetscoleslaw: Hyvla vitkålen med en osthyvel. Riv ner lök, päron, och skalade rödbetor i samma bunke. Knåda gärna allt med händerna några minuter så det mjuknar.
7: Rör ner creme freiche , majonnäs och ev lite senap och rör ihop allt ordentligt. Smaka av med salt och peppar.
8 Dillstuvad potatis forts: Häll av vattnet från potatisen och häll över dillstuvningen, rör om försiktigt.
Garnera gärna korven med några kvistar persilja. Servera med rödbetscoleslaw och den dillstuvade potatisen.

69,90 kr /l

77,38 kr /kg

51,80 kr /kg

18,48 kr /kg

1 Päron Conference stora 3-pack Klass1
50,69 kr /kg

34,50 kr

19,95 kr /kg

55,90 kr /l

16,48 kr /kg

13,97 kr /l

697,50 kr /kg

57,90 kr /kg

166,50 kr /kg

153,26 kr /kg

29,17 kr /kg

8,98 kr /kg