Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 1 st | Rödlök | |
| 200 g | Vanliga Tomater | |
| 3 msk | Basilika - fryst | |
| 1 dl | Soltorkade Tomater | |
| 4 msk | Olivolja | |
| 3 st | Vitlök | |
| 2 tsk | Sambal Oelek | |
| 500 g | Broccoli Fryst | |
| 400 g | Kycklingfile | |
| 150 g | Fetaost | |
| 6 dl | Matlagningsgrädde | |
| 140 g | Bacon Skivat | |
Häll upp olivolja i en skål och rör ihop med basilika, soltorkade tomater, vitlök och rödlök.
Skär kycklingen i bitar ca 4x4 cm. Stek dessa väl saltade och pepprade i 2 msk äkta smör tills de fått färg. Strö över finhackad bacon och fräs.
Häll över kryddblandningen och rör om. Klicka över sambal och smula över fetaosten. Slå i grädden och låt allt puttra ihop.
Servera med kokt broccoli och tomater.

30,00 kr /kg

73,90 kr /kg

279,00 kr /kg

225,48 kr /kg

217,27 kr /kg

179,75 kr /kg

59,89 kr /kg

149,00 kr

159,67 kr /kg

53,90 kr /l

44,95 kr

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l