Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 1 st | Oxfond | |
| 2 msk | Tomatpuré | |
| 2 msk | Smör | |
| 400 g | Strimlat Oxkött | |
| 400 g | Broccoli Fryst | |
| 100 g | Färska champinjoner | |
| 2 dl | Vatten | |
| 1 tsk | Sambal Oelek | |
| 1 dl | Gräddfil | |
| 2 msk | Dijonsenap | |
| 1,5 msk | Vetemjöl | |
| 1 st | Gul lök | |
Stek biff, lök och champinjoner i smör. Salta och peppra. Stek lite i taget och lägg sedan över det stekta i en gryta. Tillsätt tomatpuré, senap och vetemjöl. Rör om.
Vispa ur stekpannan med vatten och buljongtärning. Tillsätt buljongen till köttet. Rör och låt koka i 5 minuter. Smaka av med sambal och ev mer salt och peppar. Rör till sist ner gräddfilen. Koka frysta mixade grönsaker som du serverar till.

59,89 kr /kg

71,80 kr /kg

179,75 kr /kg

53,17 kr /l

19,67 kr /kg

230,56 kr /l

119,75 kr /kg

145,00 kr /kg

153,26 kr /kg

8,98 kr /kg


