Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 msk | Rapsolja | |
1 st | Gul lök | |
1 st | Linguine | |
1 st | Veg. Biffar/Bullar | |
0,5 st | Tomatsås | |
0,5 dl | Vispgrädde | |
0,5 dl | Mellanmjölk | |
0,5 st | Röd Paprika |
Hacka löken fint och stek den ett par minuter i olja i en gryta. Tillsätt sedan den finhackade paprikan.
Tillsätt en hel burk valfri tomatsås i grytan och späd ut den med lite grädde och ev också mjölk för att få en lösare sås. Du använder så mycket/lite mjölk och grädde som du själv önskar.
Rör försiktigt ner grönsaksbullarna och låt koka på låg värme och rör om regelbundet.
Smaka av med salt och peppar om så önskas.
Servera med linguine eller annan valfri pasta samt grönsallad.
: för att göra rätten helt vegan - använd substitut för grädde och mjölk.
Bild:
Annicka Granlund