Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Fyllning | ||
250 g | Broccoli Fryst | |
150 g | Färsk bladspenat | |
3 st | Ägg | |
200 g | Soltorkade Tomater, (8 st) | |
3 msk | Pinjenötter | |
3 dl | Matlagningsgrädde, laktosfri | |
125 g | Getost, Chevre, (där innehållet av laktos är max 1 g/100 g) | |
Pajskal | ||
1 tsk | Bakpulver | |
1,5 dl | Majsmjöl | |
50 g | Smör Laktosfritt, rumsvarmt | |
1,5 dl | Durramjöl | |
1 dl | Standardmjölk, laktosfri |
Sätt ugnen på 200 C. Blanda alla ingredienser till pajskalet och tryck ut i en pajform. Nagga lite lätt med en gaffel. Förgrädda skallet i ugnen 10-15 min.
Skär broccoli och tomater i bitar. Fräs spenaten i lite smör i en stekpanna. Rosta pinjenötterna i torr panna. Vispa ihop ägg, grädde, salt och peppar. Lägg spenat, broccoli, basilika, soltorkade tomater och pinjenötter i pajformen och häll över äggstanningen. Skiva chevren och lägg överst på pajen.
Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter tills osten fått fin färt. Servera med en grönsallad.
3 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1