Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Strips | ||
| 400 g | Pommes strips Fryst, (4 port) | |
| 150 g | Morötter, (2 st) | |
| Dippsås | ||
| 0,5 tsk | Curry | |
| 2 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
| 0,5 dl | Mango Chutney | |
| Nuggets | ||
| 2 tsk | Japansk soja | |
| 100 g | Mandelmjöl, (2 dl) | |
| 0,5 dl | Ströbröd | |
| 1 dl | Quinoa | |
| 0,5 st | Gul lök | |
| 150 g | Herrgårdsost, (1,5 dl) | |
| 2 st | Ägg | |
Sätt på ugnen (enligt förpackning på stripsen). Koka quinoa utan salt i 2 dl vatten i 15-20 minuter under lock.
Hacka löken och blanda med ägg, mandelmjöl, ost, sojasås och peppar. Rör även ner den kokta quinoan och ströbrödet.
Skär morot i stripsformade stänger. Tillred potatisstripsen enligt anvisning på förpackningen och låt även morötterna rosta med.
Forma nuggets av nuggetsmeten och stek ett par minuter på vardera sidan i medelvarm panna. Var inte för snål med olja, ytan ska bli knaprig och gyllene. Låg nuggetsarna svalna något innan de serveras, då är de som bäst i konsistensen.
Rör ihop ingredienserna till såsen och servera.

29,95 kr /kg

13,95 kr /kg

57,00 kr /kg

114,14 kr /kg

205,00 kr /kg

101,90 kr /kg

19,75 kr /kg

122,60 kr /kg

4,20 kr /st

31,95 kr

296,67 kr /l

54,88 kr /kg
