Gå vidare till huvudinnehåll
Pasta Rosso med vitlöksfrästa champinjoner

Pasta Rosso med vitlöksfrästa champinjoner

30 minEnkelt
141,75 kr
4 portioner 16,35 kr per portion
Pasta Rosso med vitlöksfrästa champinjoner

1 stGul lök
2 mskRapsolja
200 gFärska champinjoner
400 gKrossade Tomater
320 gSpaghetti
2 dlCreme Fraiche Naturell
1 stGrönsaksbuljong
2 klyftaVitlök
5 stMorötter
Instruktioner
1

Skala och hacka lök, vitlök och morot. Stek i olja. Tillsätt krossad tomat, buljongtärning och creme fraîche. Låt koka 15-20 minuter.

2

Koka pastan. Ansa och skär svampen i kvartar. Hetta upp en stekpanna och stek svampen tills den börjar bli lite torr. Tillsätt en klick smör och lite finhackad vitlök. Stek någon minut. Salta och peppra.

3

Mixa såsen slät med stavmixer. Servera till den nykokta pastan och toppa med svampen.