Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Äggstanning | ||
| 1 tsk | Salt | |
| 3 st | Ägg | |
| 2,5 dl | Vispgrädde | |
| 1 krm | Svartpeppar | |
| Fyllning | ||
| 1 st | Broccoli | |
| 1 kg | Spenat Hackad Fryst | |
| 50 g | Körsbärstomater, ca 8 st | |
| 150 g | Riven Ost | |
| 150 g | Fetaost | |
| Pajdeg | ||
| 3 dl | Vetemjöl | |
| 1 msk | Vatten | |
| 1 msk | Vispgrädde | |
| 1 st | Ägg | |
| 125 g | Mat & Bak Smör/Margarin | |
Dela äggen och separera gulan från vitan. Blanda ihop gulan med resten av ingredienserna till degen och låt stå kallt i 1 timme.
Tryck ut degen i en form och låt stå kallt ytterligare 15 min.
Stick några små hål i degen med en gaffel.
Täck formen med aluminiumfolie och förgrädda i 225 grader i 15 min. Ta bort folien efter halva tiden.
Dela upp broccolin till små buketter, skiva champinjonerna och dela tomaterna. Lägg alla grönsakerna i pajskalet.
Vispa ihop ägg och grädde, blanda i ost och kryddor.
Häll stanningen över grönsakerna.
Grädda mitt i ugnen i 225 grader 30-35 min.

4,20 kr /st

34,50 kr

67,80 kr /kg

53,22 kr /kg

143,80 kr /kg

170,00 kr /kg

173,00 kr /kg

129,00 kr /kg

29,17 kr /kg

1 014,71 kr /kg

8,98 kr /kg

