Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Tillbehör | ||
| 8 st | Grillpinnar | |
| 0,75 dl | Solroskärnor | |
| 1 st | Basilika - färsk | |
| 0,75 dl | Rödvinsvinäger | |
| 2 msk | Solrosolja | |
| 2 st | Schalottenlök | |
| 1 tsk | Salt | |
| 2 krm | Svartpeppar Malen | |
| 580 g | Mozzarellaost | |
| 8 st | Vanliga Tomater | |
Lägg träspetten i blöt. Skala och finhacka schalottenlökar. Skär tomater i grova bitar. Blanda lök och tomater med rostade solrosfrön, rödvinsvinäger och solrosolja. Krydda med salt och svartpeppar. Skär basilika i fina strimlor och vänd ner salladen. Trä minimozzarella på spetten. Pensla med olja. Salta och peppra. Grilla spetten hastigt, ca 1/2 minut runt om, gärna på lite aluminiumfolie. Servera ostspetten till sallad.

0,13 kr /st

63,75 kr /kg

179,67 kr /kg

71,00 kr /l

51,80 kr /kg

135,60 kr /kg

73,90 kr /kg

139,80 kr /l

29,17 kr /kg

34,50 kr