Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 150 g | Fetaost | |
| 1 msk | Rosépeppar | |
| 0,5 dl | Basilika - färsk | |
| 3 dl | Matlagningsgrädde | |
| 1 msk | Hummerfond Buljong | |
| 1 dl | Matlagningsvin Vitt | |
| 600 g | Laxfilé | |
| 1 klyfta | Vitlök | |
Lägg laxen i en ugnssäker form.
Blanda grädde, matlagningsvin, fond, vitlök och basilika. Fördela såsen över fisken. och strö över fetaost och rosépeppar.
Gratinera i ugn i ca: 15 min.
Koka Haricots verts en kort stund och servera med laxen.

159,67 kr /kg

179,67 kr /kg

53,90 kr /l

230,56 kr /l

135,80 kr /l

184,88 kr /kg

217,27 kr /kg

1 759,52 kr /kg

