Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 0,5 tsk | Salt | |
| 200 g | Getost, Chevre | |
| 1 st | Salladsmix | |
| 0,5 st | Gurka | |
| 7,5 dl | Mjölk | |
| 400 g | Rödbetor - Förkokta | |
| 1 st | Lasagneplattor | |
| 1 st | Gul lök | |
| 2 st | Tomater | |
| 0,75 dl | Vetemjöl | |
| 1 dl | Riven Gratängost | |
| 300 g | Spenat | |
| 50 g | Smör Laktosfritt | |
| 2 st | Vitlök | |
| 1 krm | Svartpeppar | |
1 Sätt ugnen på 200 grader. Koka upp mjölken med löken i en kastrull och dra åt sidan. 2 Smält smöret i en ny kastrull och vispa ner mjölet, låt puttra några minuter. Späd med mjölken, ett par deciliter i taget och låt småkoka under omrörning tills såsen tjocknar. 3 Skär bort kanterna på chevreosten och smula ner den i såsen, låt smälta, smaka av med salt och peppar. Ta av från värmen. 4 Skala och finhacka schalottenlök och vitlök, fräs mjukt i smör i stekpanna utan att det tar färg. Tillsätt spenaten och låt slakna, smaka av med salt och peppar. 5 Skiva rödbetorna. 6 Varva alla ingredienser i en ugnsform, först ostsås, sedan lasagneplattor, ostsås, spenat, plattor, ostsås, rödbetor, plattor, ostsås och toppa till sist med riven ost. Tillaga mitt i ugnen i cirka 30–40 minuter eller tills plattorna är mjuka och lasagnen har fått fin färg. Servera med sallad och en god senapsvinägrett.

239,67 kr /kg

1 Sallad Färdigsköljd EKO Garden Mix Klass1
337,69 kr /kg

62,78 kr /kg

15,97 kr /l

37,90 kr /kg

63,90 kr /kg

19,67 kr /kg

99,80 kr /kg

170,00 kr /kg

2 Babyspenat XL Färdigsköljd Klass1
171,14 kr /kg

167,00 kr /kg

217,27 kr /kg

29,17 kr /kg

8,98 kr /kg

34,50 kr

