Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Stjälkselleri | |
1 dl | Jordnötter Rostade/Saltade | |
1 st | Lime | |
2 tsk | Chiliflakes | |
1 st | Böngroddar | |
1 st | Mynta - färsk | |
500 g | Kycklingfärs | |
1 msk | Fisksås - Asiatisk | |
2 tsk | Sesamolja | |
0,5 st | Gurka | |
200 g | Nudlar |
Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Skölj i kallt vatten. Skär kycklingen smått tills det liknar en färs. Stek under omrörning i en stekpanna på medelvärme med olja och sesamolja till ett färssmul.
Blanda ner selleri, gurka och böngroddar. Smaka av med lime och fisksås.
Fördela nudlarna och kycklingfräset på tallrikar. Toppa med jordnötter, myntablad och chiliflakes. Servera med limeklyftor.
Bild:
Coop
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria