Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Rotfrukter | ||
| 750 g | Rotfrukter | |
| Fritters | ||
| 1 dl | Vetemjöl | |
| 50 g | Solroskärnor | |
| 1 st | Ägg | |
| 500 g | Morötter | |
| 1 tsk | Rökt paprikapulver | |
| 1 tsk | Chilipulver | |
| 1 msk | Kinesisk soja | |
| Ceasarsallad | ||
| 200 g | Halloumi | |
| 1 tsk | Vitvinsvinäger | |
| 50 g | Rödlök | |
| 70 g | Parmesanost | |
| 1 tsk | Dijonsenap | |
| 2 dl | Matolja | |
| 1 st | Ägg | |
| 50 g | Solroskärnor | |
| 1 st | Romansallat | |
| 1 klyfta | Vitlök Färsk | |
Sätt ugnen på 220 grader. Skär rotfrukterna i stavar samt blanda dem med olja och salt på en plåt. Rosta i mitten av ugnen i 25 min.
Mixa ägg, parmesan, vitlök, senap, vitvinsvinäger, salt och peppar. Häll försiktigt ner 2 dl olja. Mixa till en tjock kräm.
Grovriv halloumi och stek på hög värme i olja tills den är gyllenbrun och krispig.
Skala och grovriv morötterna samt blanda med resten av fritters-ingredienserna. Tillsätt salt och forma smeten till 8 biffar. Stek i olja på medelhög värme 4 min/sida.
Strimla sallat och rödlök. Blanda med halloumin och dressingen. Toppa med rotfrukterna och 50 g solroskärnor.

13,95 kr /kg

63,75 kr /kg

4,20 kr /st

31,95 kr

162,50 kr /kg

30,00 kr /kg

473,00 kr /kg

105,28 kr /kg

189,50 kr /kg

8,98 kr /kg

31,95 kr

67,90 kr /l

139,80 kr /l

153,26 kr /kg

28,95 kr /l