Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 2 st | Ägg | |
| 100 g | Mörk chokladkaka | |
| 1 tsk | Kakao | |
| 2 g | Salt | |
| 2,5 msk | Sötningsmedel | |
| 150 g | Vaniljglass | |
| 4 g | Vaniljpulver | |
| 3 msk | Kokosolja | |
| 2 tsk | Kokosmjöl | |
Sätt ugnen på 175 C och smörj 4 ramekinformar med kokosolja.
Smält Sockerfria chokladen med kokosoljan i en skål i micron. Ta ut och låt svalna en stund.
Vispa ägg, stevia, salt och vaniljpulver med en elvisp i ca 4-5 minuter. Håll ut, det är värt det! Vänd försiktigt ner chokladblandningen i äggsmeten.
Sikta i kakaon och kokosmjölet i smeten och vänd i försiktigt.
Häll smeten upp till 2/3 av ramekinformarna. Grädda i ca 11-12 minuter I mitten av ugnen. De ska vara kladdiga i mitten!

4,20 kr /st

1 036,88 kr /kg

756,00 kr /kg

0,07 kr /st

47,50 kr /l

8 995,00 kr /kg

258,86 kr /l

99,88 kr /kg

29,17 kr /kg