Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Pajdeg | ||
| 1 krm | Salt | |
| 125 g | Kvarg 10 procent | |
| 2 dl | Vetemjöl | |
| 2 msk | Olivolja | |
| 0,5 dl | Grahamsmjöl | |
| Tillbehör | ||
| 1 st | Romansallat | |
| Fyllning | ||
| 0,5 dl | Basilika - färsk | |
| 150 g | Körsbärstomater | |
| 60 g | Soltorkade Tomater | |
| 145 g | Kalamataoliver | |
| 2 dl | Standardmjölk | |
| 150 g | Fetaost | |
| 2 st | Ägg | |
| 1 krm | Salt | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 2 klyfta | Vitlök | |
Blanda ingredienserna till degen. Klä en pajform och förgrädda ca. 8 min i 200 grader. Låt svalna.
Kärna ur oliverna. Strimla de soltorkade tomaterna. Halvera körsbärstomaterna och tärna fetaosten och lägg i skalet. Finhacka vitlöken och blanda samman med mjölk, ägg, salt, peppar och basilika. Häll försiktigt i formen. Grädda i ca 40 minuter i 200 grader.
Servera med en krispig grönsallad.

78,00 kr /kg

17,97 kr /kg

75,80 kr /kg

179,67 kr /kg

143,80 kr /kg

225,48 kr /kg

37,50 kr

13,97 kr /l

173,00 kr /kg

4,20 kr /st

217,27 kr /kg

29,17 kr /kg

8,98 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
183,90 kr /l

1 014,71 kr /kg