Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Till servering | ||
0,6 st | Formfranska | |
1 dl | Lingon | |
1 st | Plocksallat | |
Mousse | ||
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
2 msk | Pepparrot | |
200 g | Renstek Rökt | |
200 g | Färskost Naturell |
Vispa crème fraichen och blanda den till en slät kräm med cream cheesen. Hör renköttet i matberedaren tills det blir smuligt. Blanda köttet och den rivna pepparroten med crème fraicheblandningen. Låt stå i kyl minst en timme innan servering. Servera på en smörstekt vit brödskiva med några lingon på toppen och ett par sallatsblad.
Bild:
Johnny Wohlin
1 Originalrost 1000g Skogaholm
1 Plocksallad Kruka EKO Klass1
1 Suovas Renstek Rökt Torrsaltad Fryst ca Skaltjes Renprodukter