Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Laxen | ||
| 100 g | Parmesanost | |
| 600 g | Lax Varmrökt | |
| 1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 3 msk | Honung Flytande | |
| Spenatröra | ||
| 2 msk | Honung Flytande | |
| 1 st | Gul lök | |
| 2 msk | Aromatkrydda | |
| 400 g | Fryst Bladspenat | |
| 2,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
Sätt ugnen på 225 grader. Ta fram en gryta eller stekpanna med lite högre kant. Hacka löken och stek i lite olja. Tillsätt bladspenat, honung, creme fraiche och aromatkrydda efter smak. Låt puttra ihop.
Rensa laxen och lägg den i en ugnsfast form. Blanda ihop riven parmesanost, creme fraiche och honung. Salta och peppra. Sätt in i ugnen tills osttäcket smält och laxen är genomvarm.
Servera laxen med bladspenatröran och en god sallad.

473,00 kr /kg

559,60 kr /kg

69,90 kr /l

19,67 kr /kg

250,00 kr /kg

61,11 kr /kg

111,90 kr /kg
