Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Fyllning | ||
| 300 g | Riven Ost | |
| 0,5 st | Basilika - färsk | |
| 3 dl | Vispgrädde | |
| 3 st | Ägg | |
| 1 st | Chilipeppar Röd | |
| 200 g | Fryst Bladspenat | |
| Pajdeg | ||
| 1 st | Ägg | |
| 2 msk | Pofiber | |
| 1 msk | Fiberhusk | |
| 3,5 dl | Mandelmjöl | |
| 50 g | Smör | |
| 1 krm | Salt | |
Blanda de torra ingredienserna i en skål. Skär smöret i små bitar och använd händerna för att arbeta in det i den torra blandningen.
Tillsätt ett ägg och lite salt, och blanda ihop till en smidig smuldeg. Om den blir för blöt kan du tillsätta lite mer mandelmjöl.
Låt stå i kylen i några timmar tills den blir fast. Färdig att användas! Förgrädda skalet i ca 10 minuter innan du lägger i fyllning.
Fyllning:
Blanda grädde och ägg i en bunke
Riv osten och hacka chilin. Se till att spenaten är tinad och inte innehåller för mycket vatten.
Blanda alla ingredienser i bunken, salta och peppra. Låt stå en stund så att smakerna hinner komma fram.
Lägg blandningen i pajskalet och grädda i ugnen på 175-200 grader i ca 30 minuter.

193,00 kr /kg

179,67 kr /kg

69,00 kr /l

4,20 kr /st

198,00 kr /kg

61,11 kr /kg

175,60 kr /kg

350,00 kr /kg

205,00 kr /kg

145,00 kr /kg

29,17 kr /kg