Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
3 st | Zucchini | |
1 krm | Salt | |
130 g | Färsk bladspenat | |
1 tsk | Svartpeppar | |
1 st | Citron - Eko | |
1 st | Oregano - färsk | |
300 g | Fetaost | |
1 klyfta | Vitlök | |
2 msk | Olivolja | |
200 g | Soltorkade Tomater | |
100 g | Pinjenötter | |
350 g | Gröna oliver |
Skölj av zucchinisarna. Gör med hjälp av grönsakssvarv zucchinipasta, Zoodles, i en stor skål.
Lägg i babyspenat, grovhackade oliverna (gärna fyllda med chili för bra sting), strimlade soltorkade tomater, pinjenötter, samt hackade oreganoblad i skålen.
Blanda olja, salt, peppar, pressad vitlök och häll över salladen.
Riv citronskal fint över.
Smula fetaosten över salladen och rör om. Bon appeti!
Bild:
Maria Ibjer
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
2 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
2 Fetaost Original 23% 150g Fontana