Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 3 dl | Matlagningsgrädde | |
| 3 msk | Smör | |
| 1,5 krm | Svartpeppar | |
| 1 st | Riven Gratängost | |
| 2 st | Hönsbuljong | |
| 1 msk | Japansk soja | |
| 700 g | Kycklingfile Fryst | |
| 2 klyfta | Vitlök | |
| 1 st | Salladsmix | |
| 3 st | Vanliga Tomater | |
| 1 st | Champinjoner Skivade i Konserv | |
| 2 tsk | Paprikakrydda | |
| 1 st | Zucchini | |
| 2 st | Röd Paprika | |
| 1,5 tsk | Salt | |
| 2 tsk | Honung | |
sätt ugnen på 200 grader
Skala och hacka vitlök. Putsa och skär kycklingen i mindre bitar. Stek vitlök i smör i en stekpanna oh tillsätt kyckling och låt fräsa i några minuter på medelhög värme under omrörning så att kycklingen får en fin yta. Lägg over kycklingen i en ugnsform.
Stek zuccini och champinjoner tills vattnet har så gott som är borta. Blanda med kycklingen i ugnsformen. 4 Tillsätt i stekpannan grädde, honung, paprikakrydda, soya och smulad buljongtärning. Låt koka under omrörning och smaka av med salt och peppar.
Häll över såsen på kyckling-och grönsaksblandningen och strö over gratängosten.
Tillaga i mitten av ugnen i 15-20 min
Servera med blandsallad och tomat

53,90 kr /l

170,00 kr /kg

3,99 kr /l

99,95 kr /kg

217,27 kr /kg

1 Sallad Färdigsköljd EKO Garden Mix Klass1
337,69 kr /kg

73,90 kr /kg

99,71 kr /kg

49,83 kr /kg

56,90 kr /kg

145,00 kr /kg

34,50 kr

296,67 kr /l

31,95 kr

29,17 kr /kg

111,90 kr /kg