Wrap med mangosalsa
Mari Bergman

Wrap med mangosalsa

15 minEnkelt
170,50 kr
1 portion47,35 kr per portion
Raw Food wrap med exotiska smaker! Perfekt för dig som vill ha något som är fyllt av vitaminer och nyttigheter till tacofredagen.

0,75 dlSolroskärnor Naturella
0,5 stGurka
1 stLime
200 gRomansallat, ( 1st)
1 krmFlingsalt
0,25 stRödlök
100 gMango Fryst
5 gChilipeppar Färsk, (1 cm)
1 tskFärsk ingefära
0,5 stKoriander - färsk
1 tskHonung
Instruktioner
1

Skölj gurkan. Dela den på längden och gröp ur det vattniga. Tärna den sedan smått. Skala och finhacka rödlöken och skölj och finhacka chilin.

2

Skala och riv ingefäran och skölj och grovhacka koriandern. Blanda ihop allting med den tinade mangon och solrosfrön i en skål. Pressa i limesaft och tillsätt honung och salt.

3

Fyll mangosalsan i ca 4 salladsblad, vik ihop och ät.

4

Foto & Styling: Sanna Livijn Wexell

Bild:

Sanna Livijn Wexell