Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,75 dl | Solroskärnor Naturella | |
0,5 st | Gurka | |
1 st | Lime | |
200 g | Romansallat, ( 1st) | |
1 krm | Flingsalt | |
0,25 st | Rödlök | |
100 g | Mango Fryst | |
5 g | Chilipeppar Färsk, (1 cm) | |
1 tsk | Färsk ingefära | |
0,5 st | Koriander - färsk | |
1 tsk | Honung |
Skölj gurkan. Dela den på längden och gröp ur det vattniga. Tärna den sedan smått. Skala och finhacka rödlöken och skölj och finhacka chilin.
Skala och riv ingefäran och skölj och grovhacka koriandern. Blanda ihop allting med den tinade mangon och solrosfrön i en skål. Pressa i limesaft och tillsätt honung och salt.
Fyll mangosalsan i ca 4 salladsblad, vik ihop och ät.
Foto & Styling: Sanna Livijn Wexell
Bild:
Sanna Livijn Wexell
1 Mango Fryst EKO/KRAV 750g Magnihill
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel