Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 20 st | Svarta oliver | |
| 600 g | Potatis Fast | |
| 2 msk | Olivolja, Extra Virgin | |
| 4 st | Vanliga Tomater | |
| 4 st | Kycklingfile | |
| 1,5 tsk | Salt | |
| 1 st | Basilika - färsk | |
| 2 msk | Balsamvinäger | |
| 2 krm | Svartpeppar | |
| 150 g | Fetaost | |
| 1 st | Gul lök | |
Skala och dela potatisen i stora tärningar. Koka den mjuk i lättsaltat vatten. Skala och skiva löken- Dela tomaterna i halva klyftor. Blanda i en skål. Smula i osten grovt. Rör i olja, vinäger, salt, peppar, oliver och basilika. Skär ett snitt och vikut kycklingfiléerna. Krydda med salt och peppar. Stek kycklingen i smör i en stekpanna 4-5 min/sida. Häll av vattnet från potatisen och rör ner potatisen i tomatsalladen.

240,91 kr /kg

24,39 kr /kg

73,90 kr /kg

161,08 kr /kg

179,67 kr /kg

173,00 kr /kg

19,67 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
183,90 kr /l

29,17 kr /kg

131,90 kr /l

1 014,71 kr /kg