Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 1,5 msk | Rökt paprikapulver | |
| 400 g | Krossade Tomater | |
| 1 st | Rödlök | |
| 2 klyfta | Vitlök | |
| 3 msk | Olivolja, Extra Virgin | |
| 400 g | Blandade bönor | |
| 1 dl | Rött matlagningsvin | |
| 400 g | Salsiccia | |
| 1 st | Bladpersilja - färsk | |
| 400 g | Linser | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 1 krm | Flingsalt | |
| 2 st | Morötter | |
| 100 g | Stjälkselleri | |
Fräs rödlök och vitlök i en stor kastrull i olivolja på medelvärme. Skär morötter, blekselleri och salsiccia i bitar, lägg i kastrullen. Salta, peppra och krydda med paprikapulvret. Fräs grönsakerna i 3–4 minuter och tillsätt vinet, låt koka ihop i ett par minuter och lägg sedan i krossade tomater, linser och bönor. Låt puttra ca 10 minuter. Toppa stufaton med persilja och ringla över Novello precis före servering. Bjud gärna ett gott bröd till.

863,51 kr /kg

37,18 kr /kg

30,00 kr /kg

217,27 kr /kg

84,78 kr /kg

209,83 kr /kg

1 Bladpersilja knippe flow Klass1
134,75 kr /kg

84,78 kr /kg

13,95 kr /kg

55,90 kr /kg

1 Olivolja Delicato Extra Virgin
126,60 kr /l

135,80 kr /l

1 014,71 kr /kg

158,53 kr /kg


