Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Till servering: | ||
| 1 st | Koriander - färsk | |
| 300 g | Persiljerot | |
| 400 ml | Kokosmjölk | |
| 2 msk | Röd Currypasta | |
| 2 msk | Rapsolja | |
| 2 msk | Fiskfond | |
| 1 st | Vitlök | |
| 1 st | Gul lök | |
| 7 dl | Vatten | |
| 400 g | Morötter | |
| 400 g | Sejfile | |
Skär fisken i kuber. Skala och hacka löken. Skala och tärna morötterna och persiljeroten. Hetta upp oljan i en stor kastrull, lägg i lök och vitlök och fräs någon minut. Tillsätt morötter, persiljerot och currypasta och fräs ytterligare ett par minuter. Häll i vatten och fiskfond, koka upp och låt koka i 10 minuter. Tillsätt kokosmjölken, koka upp och lägg i fisken. Låt sjuda i 2-3 minuter. Tillsätt färsk hackad koriander efter smak.

269,50 kr /kg

87,38 kr /kg

75,80 kr /l

181,36 kr /kg

217,27 kr /kg

19,67 kr /kg

13,95 kr /kg

137,50 kr /kg

40,56 kr /l

230,56 kr /l
