Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 0,1 st | Dill - färsk | |
| 0,3 tsk | Dijonsenap | |
| 0,5 st | Rödlök | |
| 2 krm | Flingsalt | |
| 0,2 st | Gurka | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 40 g | Romansallat | |
| 1 st | Ägg | |
| 1 st | Vanliga Tomater | |
| 2 msk | Kvarg 10 procent | |
| 70 g | Tonfisk i Vatten | |
Koka ägget, gärna så att gulan är lite rinnig.
Skär tomat, gurka och sallad i bitar. Strimla rödlöken tunt. Häll av vattnet från tonfisken.
Blanda kesella med en aning dijonsenap och dill, smaka av med salt och peppar.
Lägg upp sallad med rödlök och tonfisk i mitten. Toppa med ägg och en klick dillcrème.
Recept och Rekvisita: Jean Dubost, Laguiole
Näringsvärde: Energi (kcal) 233,7, Protein (g) 26,6, Fett (g) 9,5, Kolhydrater (g) 9,2

697,50 kr /kg

30,00 kr /kg

62,78 kr /kg

105,28 kr /kg

4,20 kr /st

73,90 kr /kg

78,00 kr /kg

166,25 kr /kg

153,26 kr /kg

167,80 kr /kg

34,50 kr