Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 2 tsk | Fransk Senapssås | |
| 4 st | Laxfilé | |
| 20 g | Dill - fryst | |
| 2,5 dl | Vispgrädde | |
| 3 msk | Caviar & Stenbitsrom | |
| 2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 1 dl | Vatten | |
| 3 msk | Hummerfond Buljong | |
| 3 dl | Basmatiris | |
Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
Lägg laxar i en form.
Koka ihop crème fraiche, grädde, vatten, hummerfond och senap.
Blanda i dill och stenbitsrom i såsen.
Häll såsen över laxbitarna.
Gratinera i 225 grader i ca 25 minuter.
1 Fransk Senapssås 3 3x2,25d Blå Band
29,93 kr /l

162,50 kr /kg

279,00 kr /kg

34,50 kr

574,38 kr /kg

69,90 kr /l

230,56 kr /l

59,95 kr /kg



