Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 1 dl | Kinesisk soja | |
| 5 dl | Matlagningsgrädde | |
| 1 msk | Sambal Badjak | |
| 5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 0,5 tsk | Strösocker | |
| 8 st | Fläskkotlett | |
Sätt ugnen på 175 C och lägg de råa fläskkotletterna i en ugnsform
Rör ihop créme fraiche, grädde soja sambal, socker samt eventuellt lite salt efter smak.
Häll blandningen över de råa kotletterna och grädda i ca 2 timmar i ugnen. För dom som inte vill ha bränd yta så lägg aluminiumfolie över formen
Serveras förslagsvis med potatis och en god sallad till

53,90 kr /l

383,85 kr /kg

69,90 kr /l

114,27 kr /kg

67,90 kr /l

22,50 kr /kg