Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| fyllning | ||
| 2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 4 st | Ägg | |
| 680 g | Färskost Naturell | |
| 1 krm | Salt | |
| 3 msk | Raw Cacao Powder | |
| 450 g | Mörk Blockchoklad | |
| 2 tsk | Vaniljsocker | |
| 2,5 dl | Strösocker | |
| botten | ||
| 1 krm | Salt | |
| 1 msk | Raw Cacao Powder | |
| 80 g | Smör | |
| 1 tsk | Kanel | |
| 250 g | Digestive original | |
Smält smöret till botten, mixa alla ingredienserna till botten och tryck ut i en stor smord springform. Fyllning; Blanda färskost, 1dl socker, cacao, salt och vanilj-socker till en slät smet. Vispa äggen med 1,5dl socker till vitt och fluffigt. Smält chokladen. Vänd ner chokladen, cremefraichen och färskost-blandningen i ägg vispet. Baka i 175 grader ca 60min. Kakan stannar när den svalnar. Blir godare av att stå i kyl en dag eller två. Går utmärkt att frysa.
Servera gärna en god sorbet till eller lättvispad grädde och färskabär.
obs kakan räcker till 16portioner

69,90 kr /l

4,20 kr /st

171,14 kr /kg

1 Raw Cacao Powder EKO Renée Voltaire
609,50 kr /kg

220,00 kr /kg

42,38 kr /kg

29,17 kr /kg

137,19 kr /kg

22,95 kr /kg

145,00 kr /kg

823,75 kr /kg

