Gå vidare till huvudinnehåll
Chorizo med bulgur
Hemmakock

Chorizo med bulgur

30 minEnkelt
353,05 kr
4 portioner 42,23 kr per portion
Chorizo med bulgur

3 klyftaVitlök
1 stGul Paprika
1 stPersilja - färsk
6 stChorizo
70 gFärsk bladspenat
200 gKörsbärstomater
3 dlBulgur
2 mskLantbuljong
1 stGul lök
2 stCitron
100 gCashewnötter Naturella
1 stRöd Paprika
Instruktioner
1
  • Koka bulgur enligt förpackning
  • Fräs lök och vitlök och ställ åt sidan
  • Skiva korven och stek i omgångar så alla får bra stekyta
  • Tillsätt lökfräset till korvarna
  • Hacka paprika och tillsätt i fräset
  • Klyfta tomater och tillsätt i fräset
  • Hacka spenat och tillsätt i fräset
  • Tillsätt lantbuljong och pressa i citronerna
  • Låt puttra ihop en stund
  • Tillsätta hackade cashewnötter
  • Blanda med bulgur
  • Blanda i finhackad persilja